Despre noi

Suntem receptivi la durerea oamenilor și ne ocupăm de fiecare caz cât de repede posibil, îți oferim gratuit sfaturi.

Flotă dedicată pentru ultimul drum al persoanelor dragi

Suntem receptivi la durerea oamenilor și ne ocupăm de fiecare caz cât de repede posibil. Îți oferim gratuit sfaturi.
Many prominent San Diego residents are laid to rest here and many of the markers tell a fascinating story.
Suntem receptivi la durerea oamenilor și ne ocupăm de fiecare caz cât de repede posibil. Îți oferim gratuit sfaturi.

Suport complet în repatrierea persoanelor dragi

Suntem receptivi la durerea oamenilor și ne ocupăm de fiecare caz cât de repede posibil. Îți oferim gratuit sfaturi, consultanță specializată și sprijinul moral de care ai nevoie. 
În clipele grele, te simți mai liniștit dacă ai lângă tine o echipă de profesioniști. Noi, îți suntem alături de la începutul evenimentului nefericit, până la sfârșit. În plus, îți oferim o gamă variată de articole funerare (sicrie, cearșaf de față, urzicuță, coroane, aranjamente florale, lumănări, prosoape, batiste, panglică de doliu).
today, tomorrow and beyond.

Servicii de repatriere decedați la nivel european

Explorați rețeaua noastră de trasee de repatriere din România spre Germania, Italia, Spania, Anglia, Belgia, Irlanda, Austria, Danemarca, Suedia, Cehia și Ungaria. Harta interactivă arată rutele optimizate pentru un serviciu de repatriere prompt și atent.
today, tomorrow and beyond.

Suntem aici pentru tine în cele mai dificile momente

Când pierzi pe cineva drag într-un alt colț al Europei, Seraphim Funerare este aici pentru a-ți oferi sprijinul și ajutorul de care ai nevoie. Cu profesionalismul și empatia noastră, suntem gata să te ghidăm și să ne asigurăm că persoana iubită este adusă înapoi acasă cu demnitate și respect. Contactează-ne acum pentru a începe procesul de repatriere și lasă-ne să te ajutăm să treci peste această perioadă dificilă.

Țări de unde repatriem des persoane decedate

Descoperă țările din Europa de unde repatriem frecvent persoane decedate și află cum putem facilita acest proces dificil pentru tine și familia ta.
Repatrieri rapide și de încredere din Germania în România. Descoperă cum echipa noastră de la Seraphim Funerare poate facilita acest proces dificil pentru tine și familia ta
Facem posibilă repatrierea eficientă a persoanelor decedate din Italia în România. Află cum putem asigura acest proces delicat cu profesionalism și empatie.”
Cu Seraphim Funerare, repatrierea din Spania în România este simplă și sigură. Descoperă serviciile noastre dedicate pentru a aduce persoanele iubite înapoi acasă.
Suntem aici pentru a facilita repatrierea persoanelor decedate din Anglia în România. Află cum putem gestiona acest proces cu profesionalism și grijă.
Oferim repatrieri de încredere din Belgia în România. Descoperă cum putem să te ajutăm să aduci înapoi persoana iubită cu demnitate și respect.
Cu experiența noastră, repatrierea din Austria în România este simplă și fără stres. Află cum putem să te sprijinim în această călătorie dificilă.
Go to top
Open chat
Bună 👋
Cum te putem ajuta?