Repatriere decedați Spania

Oferim servicii complete și compasiune pentru repatrierea demnă și eficientă a celor dragi din Spania. Echipa noastră este alături de dumneavoastră în fiecare etapă a acestui proces dificil.

Înfruntarea pierderii unei persoane dragi nu va fi niciodată ușoară, iar atunci când se întâmplă într-o țară vibrantă și plină de viață ca Spania, distanța și procedurile administrative pot adăuga un nivel suplimentar de complexitate și stres.

Membri echipei noastre sunt speciliști în repatrierea persoanelor decedate în Spania. Seraphim este aici pentru a vă oferi suportul, expertiza și îndrumarea necesară pentru a naviga prin acest proces dificil. Ne angajăm să vă ușurăm sarcina, gestionând fiecare detaliu legat de documentație și transport, permițându-vă să vă onorați și să vă amintiți de persoana iubită așa cum se cuvine.

1. Cum se face repatrierea din Spania

Procesul de repatriere din Spania implică înțelegerea clară a regulilor și reglementărilor locale, cât și o coordonare eficientă cu diferite autorități și agenții:

· Obținerea Certificatului de Deces: Este esențial să obțineți acest document de la autoritățile spaniole competente, fiind primul pas în inițierea procedurii de repatriere.

· Pregătirea și Îmbălsămarea Corpului: Legislația spaniolă și cea internațională necesită pregătirea adecvată a corpului pentru transport, inclusiv îmbălsămarea dacă este necesar, și utilizarea unui sicriu omologat pentru transportul internațional.

· Obținerea Permisului de Transport: Este indispensabil să se obțină un permis pentru transportul internațional al decedatului, bazat pe certificatul de deces și pe documentația suplimentară relevantă.

2. Acte necesare pentru repatrierea din Spania

Documentația necesară în Spania include, dar nu este limitată la:

· Certificatul de deces emis de autoritățile locale spaniole

· Permisul de transport internațional al decedatului

· Certificatul de îmbălsămare, când este aplicabil

· Raportul autorității competente, în cazul deceselor subite sau accidentale

· Certificatul consular pentru a ușura procesul de repatriere

3. Costuri pentru repatrierea decedaților din Spania

Costurile de repatriere din Spania pot varia în funcție de:

· Serviciile de pregătire și îmbălsămare necesare

· Alegerea metodei de transport (cu flote de autovehicule speciale pentru transportul persoanelor decedate) și distanța de parcurs

· Taxele consulare și administrative

4. Informații despre transport și asistență consulară

Organizarea transportului din Spania presupune o atenție deosebită la detaliile și reglementările specifice modului de transport ales. Colaborăm îndeaproape cu agențiile de transport și oferim asistență în comunicarea cu serviciile consulare. Vă asigurăm, de asemenea, o repatriere eficientă și respectuoasă conform legislației internaționale și spaniole.

Echipa noastră este dedicată să vă ofere suportul necesar în această perioadă dureroasă. Ne asumăm responsabilitatea gestionării procesului de repatriere cu cea mai mare atenție și profesionalism. În același timp vă asigurăm că persoana dragă vă este returnată cu respectul și demnitatea meritată. Pentru mai multe informații sau pentru a începe procesul de repatriere, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă asista.

Repatrieri rapide și de încredere din Germania în România. Descoperă cum echipa noastră de la Seraphim Funerare poate facilita acest proces dificil pentru tine și familia ta
Facem posibilă repatrierea eficientă a persoanelor decedate din Italia în România. Află cum putem asigura acest proces delicat cu profesionalism și empatie.”
Cu experiența noastră, repatrierea din Austria în România este simplă și fără stres. Află cum putem să te sprijinim în această călătorie dificilă.

Flotă dedicată pentru ultimul drum al persoanelor dragi

La Seraphim, recunoaștem importanța ultimului drum al persoanelor dragi. Vehiculele noastre specializate asigură un transport respectuos, echipate cu climatizare modernă și spații interioare proiectate pentru protecție și respectarea integrității decedatului, îndeplinind standarde înalte de calitate.

Recenziile clienților noștri mulțumiți

Ana Maria

Experiența cu Seraphim Funerare a fost remarcabilă. Profesionalismul, promptitudinea și empatia lor în repatrierea fratelui meu din Italia au fost impresionante. Ne-au fost alături într-unul dintre cele mai grele momente. Echipa lor a gestionat fiecare detaliu cu atenție și grija necesară, asigurându-ne că totul decurge conform planului și că ne simțim sprijiniți în fiecare etapă a procesului. Nu pot decât să le mulțumesc din suflet pentru devotamentul lor și pentru modul în care au tratat acest moment delicat cu o atitudine profesionistă și umană în același timp

Iulie 2020

Alexandra Dumitrescu

Seraphim Funerare ne-a ușurat enorm durerea. Repatrierea mamei mele din Spania a fost rapidă, eficientă și tratată cu maximă sensibilitate. Mulțumesc din suflet pentru tot.

August 2021

Ioana Stoica

Echipa Seraphim Funerare merită toate laudele. Au gestionat totul cu mare atenție și profesionalism, ajutându-ne să repatriem pe unchiul meu din Franța. Sunt extrem de recunoscător pentru sprijinul și respectul lor. Comunicarea promptă și transparența în toate etapele procesului ne-au dat încredere că alegerea noastră a fost cea corectă. Într-o perioadă atât de dificilă, ne-au oferit confortul și asigurarea că totul va fi în regulă. Nu pot decât să recomand cu căldură serviciile lor profesionale.

Ianuarie 2024

Elena Gavriluț

Mulțumesc, Seraphim Funerare! Repatrierea soră-mii din Marea Britanie a fost gestionată cu o eficiență și sensibilitate impresionante. Ajutorul vostru a fost neprețuit în aceste momente. Comunicarea excelentă și atenția la detalii au făcut întregul proces să pară mai ușor de gestionat, chiar și în aceste circumstanțe dificile. Ne-ați oferit un sprijin real și ne-am simțit în siguranță știind că sunteți acolo pentru noi. Vă mulțumesc din suflet pentru tot.

Martie 2023

Marius Istrate

În ciuda momentelor grele, Seraphim Funerare a fost alături de noi. Repatrierea bunicii din Olanda a decurs fără probleme, grație profesionalismului și empatiei lor. Vă suntem profund recunoscători.

20 Iulie 2020

Andrei Găldean

Mulțumesc, Seraphim Funerare! Repatrierea soră-mii din Marea Britanie a fost gestionată cu o eficiență și sensibilitate impresionante. Ajutorul vostru a fost neprețuit în aceste momente.

Septembrie 2022

Gligor Ioan

Serviciul oferit de Seraphim Funerare a fost excepțional. Au depășit așteptările noastre în repatrierea rapidă și sensibilă a fratelui meu din Italia. Suportul lor empatic și profesionalismul au fost un far de lumină pentru familia noastră într-un moment atât de întunecat. Le suntem etern recunoscători pentru compasiunea și eficiența cu care au tratat fiecare aspect al procesului.

Mai 2023

today, tomorrow and beyond.

Suntem aici pentru tine în cele mai dificile momente

Când pierzi pe cineva drag într-un alt colț al Europei, Seraphim Funerare este aici pentru a-ți oferi sprijinul și ajutorul de care ai nevoie. Cu profesionalismul și empatia noastră, suntem gata să te ghidăm și să ne asigurăm că persoana iubită este adusă înapoi acasă cu demnitate și respect. Contactează-ne acum pentru a începe procesul de repatriere și lasă-ne să te ajutăm să treci peste această perioadă dificilă.

Suport complet în repatrierea persoanelor dragi

La Seraphim, suntem dedicati să vă ajutăm în repatrierea demnă a persoanelor dragi decedate în străinătate.
Înțelegem provocările acestor momente și ne angajăm să preluăm responsabilitatea tuturor procedurilor necesare, de la formalități legale până la pregătirea documentației. Oferim servicii rapide și eficiente de repatriere, garantând că persoana iubită este adusă acasă respectuos și prompt. Cu Seraphim, veți găsi sprijin real și profesionalism, ușurând povara procesului de repatriere în aceste momente dificile.

Prețuri accesibile

Transport în siguranță

Go to top
Open chat
Bună 👋
Cum te putem ajuta?