Repatriere decedați Anglia

Oferim servicii complete și compasiune pentru repatrierea demnă și eficientă a celor dragi din Anglia. Echipa noastră este alături de dumneavoastră în fiecare etapă a acestui proces dificil.

Confruntarea cu pierderea unei persoane dragi este o încercare dureroasă, iar când acest lucru se întâmplă departe de casa, în Anglia, cu toată complexitatea sa administrativă și culturală, poate deveni și mai copleșitor.

Suntem aici pentru a vă oferi asistența necesară în aceste momente dificile. Specializați în repatrierea din Anglia, oferim expertiză, suport și orientare pentru a face procesul cât mai neted posibil. Echipa noastră se angajează să preia responsabilitatea detaliilor practice, de la documentație la aranjamentele de transport, permițându-vă să vă focalizați pe omagiul adus memoriei persoanei pierdute.

1. Cum se face repatrierea din Anglia

Repatrierea celor dragi ce au decedat in Anglia implică înțelegerea specificităților locale și a reglementărilor internaționale, precum și colaborarea eficientă cu diferite entități și autorități:

· Obținerea Certificatului de Deces: Este vital să obțineți acest document de la autoritățile locale engleze, necesar pentru a începe procedurile de repatriere.

· Pregătirea și Îmbălsămarea Corpului: Conform reglementărilor, corpul trebuie pregătit adecvat pentru transport, inclusiv îmbălsămare dacă este necesar, și plasarea într-un sicriu certificat pentru transportul internațional.

· Obținerea Permisului de Transport: Pentru a transfera decedatul peste granițe, este necesar să obțineți un permis de transport, eliberat pe baza certificatului de deces și a altor documente relevante.

2. Acte necesare pentru repatrierea din Anglia

Documentația necesară pentru repatrierea decedaților din Anglia cuprinde:

· Certificatul de deces emis de autoritățile engleze

· Permisul de transport internațional al decedatului

· Certificatul de îmbălsămare, când este cazul

· Raportul autorității competente pentru decesele neașteptate sau accidentale

· Certificatul consular pentru facilitarea procesului de repatriere

3. Costuri pentru repatrierea decedaților din Anglia

Costurile asociate cu repatrierea din Anglia pot varia considerabil în funcție de:

· Serviciile de pregătire și îmbălsămare necesare

· Opțiunea de transport selectată (cu flote de autovehicule speciale pentru transportul persoanelor decedate) și distanța parcursă

· Taxe consulare și alte cheltuieli administrative

4. Informații despre transport și asistență consulară

Organizarea unui transport din Anglia necesită o planificare detaliată și cunoașterea legislației specifice. Lucrăm îndeaproape cu furnizorii de servicii de transport și oferim asistență în relația cu serviciile consulare pentru a asigura o repatriere conformă cu normele internaționale și reglementările britanice.

Echipa noastră este dedicată să vă asiste în aceste momente de încercare, gestionând cu profesionalism și compasiune întregul proces de repatriere. Ne asumăm responsabilitatea de a trata cu respect și demnitate persoana decedată, asigurându-vă că toate detaliile sunt îngrijite. Pentru mai multe informații sau pentru a iniția procesul de repatriere, vă încurajăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă sprijini.

Repatrieri rapide și de încredere din Germania în România. Descoperă cum echipa noastră de la Seraphim Funerare poate facilita acest proces dificil pentru tine și familia ta
Facem posibilă repatrierea eficientă a persoanelor decedate din Italia în România. Află cum putem asigura acest proces delicat cu profesionalism și empatie.”
Cu Seraphim Funerare, repatrierea din Spania în România este simplă și sigură. Descoperă serviciile noastre dedicate pentru a aduce persoanele iubite înapoi acasă.

Flotă dedicată pentru ultimul drum al persoanelor dragi

La Seraphim, recunoaștem importanța ultimului drum al persoanelor dragi. Vehiculele noastre specializate asigură un transport respectuos, echipate cu climatizare modernă și spații interioare proiectate pentru protecție și respectarea integrității decedatului, îndeplinind standarde înalte de calitate.

Recenziile clienților noștri mulțumiți

Ana Maria

Experiența cu Seraphim Funerare a fost remarcabilă. Profesionalismul, promptitudinea și empatia lor în repatrierea fratelui meu din Italia au fost impresionante. Ne-au fost alături într-unul dintre cele mai grele momente. Echipa lor a gestionat fiecare detaliu cu atenție și grija necesară, asigurându-ne că totul decurge conform planului și că ne simțim sprijiniți în fiecare etapă a procesului. Nu pot decât să le mulțumesc din suflet pentru devotamentul lor și pentru modul în care au tratat acest moment delicat cu o atitudine profesionistă și umană în același timp

Iulie 2020

Alexandra Dumitrescu

Seraphim Funerare ne-a ușurat enorm durerea. Repatrierea mamei mele din Spania a fost rapidă, eficientă și tratată cu maximă sensibilitate. Mulțumesc din suflet pentru tot.

August 2021

Ioana Stoica

Echipa Seraphim Funerare merită toate laudele. Au gestionat totul cu mare atenție și profesionalism, ajutându-ne să repatriem pe unchiul meu din Franța. Sunt extrem de recunoscător pentru sprijinul și respectul lor. Comunicarea promptă și transparența în toate etapele procesului ne-au dat încredere că alegerea noastră a fost cea corectă. Într-o perioadă atât de dificilă, ne-au oferit confortul și asigurarea că totul va fi în regulă. Nu pot decât să recomand cu căldură serviciile lor profesionale.

Ianuarie 2024

Elena Gavriluț

Mulțumesc, Seraphim Funerare! Repatrierea soră-mii din Marea Britanie a fost gestionată cu o eficiență și sensibilitate impresionante. Ajutorul vostru a fost neprețuit în aceste momente. Comunicarea excelentă și atenția la detalii au făcut întregul proces să pară mai ușor de gestionat, chiar și în aceste circumstanțe dificile. Ne-ați oferit un sprijin real și ne-am simțit în siguranță știind că sunteți acolo pentru noi. Vă mulțumesc din suflet pentru tot.

Martie 2023

Marius Istrate

În ciuda momentelor grele, Seraphim Funerare a fost alături de noi. Repatrierea bunicii din Olanda a decurs fără probleme, grație profesionalismului și empatiei lor. Vă suntem profund recunoscători.

20 Iulie 2020

Andrei Găldean

Mulțumesc, Seraphim Funerare! Repatrierea soră-mii din Marea Britanie a fost gestionată cu o eficiență și sensibilitate impresionante. Ajutorul vostru a fost neprețuit în aceste momente.

Septembrie 2022

Gligor Ioan

Serviciul oferit de Seraphim Funerare a fost excepțional. Au depășit așteptările noastre în repatrierea rapidă și sensibilă a fratelui meu din Italia. Suportul lor empatic și profesionalismul au fost un far de lumină pentru familia noastră într-un moment atât de întunecat. Le suntem etern recunoscători pentru compasiunea și eficiența cu care au tratat fiecare aspect al procesului.

Mai 2023

today, tomorrow and beyond.

Suntem aici pentru tine în cele mai dificile momente

Când pierzi pe cineva drag într-un alt colț al Europei, Seraphim Funerare este aici pentru a-ți oferi sprijinul și ajutorul de care ai nevoie. Cu profesionalismul și empatia noastră, suntem gata să te ghidăm și să ne asigurăm că persoana iubită este adusă înapoi acasă cu demnitate și respect. Contactează-ne acum pentru a începe procesul de repatriere și lasă-ne să te ajutăm să treci peste această perioadă dificilă.
today, tomorrow and beyond.

Sute de clienți mulțumiți de serviciile Seraphim

Over the years, it has expanded to include several chapels, a mortuary, crematory, three mausoleums, a collection of international and rare vegetation and statuary.
Many prominent San Diego residents are laid to rest here and many of the markers tell a fascinating story.

Suport complet în repatrierea persoanelor dragi

Punem la dispoziție un serviciu de transport specializat pentru repatrierea demnă și sigură a persoanelor decedate, utilizând vehicule adaptate, precum Mercedes Vito. Acesta este ales pentru fiabilitatea și confortul său, asigurând că procesul se desfășoară cu respectul cuvenit. Echipa noastră profesionistă garantează un serviciu de înaltă calitate, respectând toate normele de siguranță și igienă.

Go to top
Open chat
Bună 👋
Cum te putem ajuta?