Repatriere decedați Austria

Oferim servicii complete și compasiune pentru repatrierea demnă și eficientă a celor dragi din Austria. Echipa noastră este alături de dumneavoastră în fiecare etapă a acestui proces dificil.

Pierderea unei persoane dragi este întotdeauna un moment dificil, și aceasta devine și mai provocatoare când se întâmplă într-o țară cu un peisaj cultural și istoric bogat precum Austria. În aceste momente, complexitatea birocratică și logistica necesară repatrierii pot părea copleșitoare.

Misiunea noastră este să vă oferim asistență și suport în aceste timpuri grele. Specializați în repatrieri din Austria, echipa noastră este pregătită să vă ajute să navigați prin acest proces complex, gestionând toate aspectele practice, de la documentație la transport, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce este mai important: memoria persoanei pierdute.

1. Cum se face repatrierea din Austria

Procesul de repatriere din Austria necesită înțelegerea amănunțită a reglementărilor naționale și internaționale și colaborarea eficientă cu diverse agenții și autorități:

· Obținerea Certificatului de Deces: Acesta este primul pas și se realizează prin obținerea documentului de la autoritățile locale austriece, esențial pentru a începe procedurile de repatriere.

· Pregătirea și Îmbălsămarea Corpului: Conform reglementărilor, corpul trebuie pregătit corespunzător pentru transport, inclusiv îmbălsămarea dacă este necesar, și asigurarea unui sicriu omologat pentru transportul internațional.

· Obținerea Permisului de Transport: Pentru a muta decedatul peste granițe, este necesar un permis de transport, eliberat pe baza certificatului de deces și a altor documente relevante.

2. Acte necesare pentru repatrierea din Austria

Documentația necesară cuprinde:

· Certificatul de deces eliberat de autoritățile austriece

· Permisul de transport internațional al decedatului

· Certificatul de îmbălsămare, dacă este aplicabil

· Raportul poliției sau autoritatea competentă în cazul deceselor neașteptate

· Certificatul consular, care simplifică procesul de repatriere

3. Costuri pentru repatrierea decedaților din Austria

4. Costurile asociate cu repatrierea pot varia, fiind influențate de:

· Serviciile de pregătire și îmbălsămare

· Metoda de transport aleasă (cea mai eficienta si putin costisitoare fiind prin utilizarea autovehiculelor speciale pentru transportarea persoanelor decedate) și distanța de parcurs

· Taxele consulare și alte cheltuieli administrative

5. Informații despre transport și asistență consulară

Organizarea transportului din Austria necesită planificare detaliată și cunoașterea legislației specifice. Colaborăm îndeaproape cu furnizorii de servicii de transport și oferim suport în interacțiunile cu serviciile consulare, pentru a asigura o repatriere eficientă și respectuoasă, conform legislației internaționale și austriece.

Suntem dedicați să vă oferim suportul și îndrumarea necesară în această perioadă dificilă. Gestionăm procesul de repatriere cu cea mai mare atenție și profesionalism, asigurându-vă că persoana dragă este tratată cu respectul și demnitatea pe care le merită. Pentru mai multe informații sau pentru a iniția procesul de repatriere, vă încurajăm să ne contactați. Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta.

Repatrieri rapide și de încredere din Germania în România. Descoperă cum echipa noastră de la Seraphim Funerare poate facilita acest proces dificil pentru tine și familia ta
Facem posibilă repatrierea eficientă a persoanelor decedate din Italia în România. Află cum putem asigura acest proces delicat cu profesionalism și empatie.”
Cu Seraphim Funerare, repatrierea din Spania în România este simplă și sigură. Descoperă serviciile noastre dedicate pentru a aduce persoanele iubite înapoi acasă.

Flotă dedicată pentru ultimul drum al persoanelor dragi

La Seraphim, recunoaștem importanța ultimului drum al persoanelor dragi. Vehiculele noastre specializate asigură un transport respectuos, echipate cu climatizare modernă și spații interioare proiectate pentru protecție și respectarea integrității decedatului, îndeplinind standarde înalte de calitate.

Recenziile clienților noștri mulțumiți

Ana Maria

Experiența cu Seraphim Funerare a fost remarcabilă. Profesionalismul, promptitudinea și empatia lor în repatrierea fratelui meu din Italia au fost impresionante. Ne-au fost alături într-unul dintre cele mai grele momente. Echipa lor a gestionat fiecare detaliu cu atenție și grija necesară, asigurându-ne că totul decurge conform planului și că ne simțim sprijiniți în fiecare etapă a procesului. Nu pot decât să le mulțumesc din suflet pentru devotamentul lor și pentru modul în care au tratat acest moment delicat cu o atitudine profesionistă și umană în același timp

Iulie 2020

Alexandra Dumitrescu

Seraphim Funerare ne-a ușurat enorm durerea. Repatrierea mamei mele din Spania a fost rapidă, eficientă și tratată cu maximă sensibilitate. Mulțumesc din suflet pentru tot.

August 2021

Ioana Stoica

Echipa Seraphim Funerare merită toate laudele. Au gestionat totul cu mare atenție și profesionalism, ajutându-ne să repatriem pe unchiul meu din Franța. Sunt extrem de recunoscător pentru sprijinul și respectul lor. Comunicarea promptă și transparența în toate etapele procesului ne-au dat încredere că alegerea noastră a fost cea corectă. Într-o perioadă atât de dificilă, ne-au oferit confortul și asigurarea că totul va fi în regulă. Nu pot decât să recomand cu căldură serviciile lor profesionale.

Ianuarie 2024

Elena Gavriluț

Mulțumesc, Seraphim Funerare! Repatrierea soră-mii din Marea Britanie a fost gestionată cu o eficiență și sensibilitate impresionante. Ajutorul vostru a fost neprețuit în aceste momente. Comunicarea excelentă și atenția la detalii au făcut întregul proces să pară mai ușor de gestionat, chiar și în aceste circumstanțe dificile. Ne-ați oferit un sprijin real și ne-am simțit în siguranță știind că sunteți acolo pentru noi. Vă mulțumesc din suflet pentru tot.

Martie 2023

Marius Istrate

În ciuda momentelor grele, Seraphim Funerare a fost alături de noi. Repatrierea bunicii din Olanda a decurs fără probleme, grație profesionalismului și empatiei lor. Vă suntem profund recunoscători.

20 Iulie 2020

Andrei Găldean

Mulțumesc, Seraphim Funerare! Repatrierea soră-mii din Marea Britanie a fost gestionată cu o eficiență și sensibilitate impresionante. Ajutorul vostru a fost neprețuit în aceste momente.

Septembrie 2022

Gligor Ioan

Serviciul oferit de Seraphim Funerare a fost excepțional. Au depășit așteptările noastre în repatrierea rapidă și sensibilă a fratelui meu din Italia. Suportul lor empatic și profesionalismul au fost un far de lumină pentru familia noastră într-un moment atât de întunecat. Le suntem etern recunoscători pentru compasiunea și eficiența cu care au tratat fiecare aspect al procesului.

Mai 2023

today, tomorrow and beyond.

Suntem aici pentru tine în cele mai dificile momente

Când pierzi pe cineva drag într-un alt colț al Europei, Seraphim Funerare este aici pentru a-ți oferi sprijinul și ajutorul de care ai nevoie. Cu profesionalismul și empatia noastră, suntem gata să te ghidăm și să ne asigurăm că persoana iubită este adusă înapoi acasă cu demnitate și respect. Contactează-ne acum pentru a începe procesul de repatriere și lasă-ne să te ajutăm să treci peste această perioadă dificilă.

Suport complet în repatrierea persoanelor dragi

Punem la dispoziție un serviciu de transport specializat pentru repatrierea demnă și sigură a persoanelor decedate, utilizând vehicule adaptate, precum Mercedes Vito. Acesta este ales pentru fiabilitatea și confortul său, asigurând că procesul se desfășoară cu respectul cuvenit. Echipa noastră profesionistă garantează un serviciu de înaltă calitate, respectând toate normele de siguranță și igienă.

Go to top
Open chat
Bună 👋
Cum te putem ajuta?