Repatriere decedați Irlanda

Oferim servicii complete și compasiune pentru repatrierea demnă și eficientă a celor dragi din Irlanda. Echipa noastră este alături de dumneavoastră în fiecare etapă a acestui proces dificil.

Confruntarea cu pierderea unei persoane dragi este o experiență profund dureroasă, cu atât mai mult când se întâmplă într-un loc îndepărtat ca Irlanda, o țară cunoscută pentru peisajele sale impresionante și cultura sa bogată. În aceste momente dificile, navigarea prin complexitățile administrative și logisticile necesare repatrierii poate părea o povară suplimentară.

Echipa noastră specializată în repatrieri din Irlanda este aici pentru a vă oferi sprijinul, expertiza și îndrumarea necesară pentru a facilita acest proces. Ne dedicăm să vă ușurăm sarcina, ocupându-ne de toate detaliile legate de documentație și transport, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce este cu adevărat important: comemorarea persoanei iubite.

1. Cum se face repatrierea din Irlanda

Repatrierea din Irlanda implică mai mulți pași esențiali și necesită o înțelegere clară a reglementărilor naționale și internaționale, precum și coordonare strânsă cu diverse entități:

· Obținerea Certificatului de Deces: Primul și cel mai important pas este obținerea certificatului de deces de la autoritățile locale irlandeze, esențial pentru inițierea procesului de repatriere.

· Pregătirea și Îmbălsămarea Corpului: Regulamentele irlandeze și cele internaționale necesită pregătirea adecvată a corpului pentru transport, ceea ce poate include îmbălsămarea. De asemenea, este necesar un sicriu omologat pentru transportul internațional.

· Obținerea Permisului de Transport: Un permis de transport este obligatoriu pentru a transfera decedatul peste granițe, eliberat pe baza certificatului de deces și a documentelor suplimentare necesare.

2. Acte necesare pentru repatrierea din Irlanda

3. Documentele necesare pentru repatrierea din Irlanda includ:

· Certificatul de deces, emis de autoritățile irlandeze

· Permisul de transport internațional pentru decedat

· Certificatul de îmbălsămare, dacă este cazul

· Raportul de la poliție sau autoritatea competentă pentru decesele survenite în mod neașteptat

· Certificatul consular, care facilitează procesul de repatriere între Irlanda și țara de destinație

4. Costuri pentru repatrierea decedaților din Irlanda

Costurile asociate cu repatrierea din Irlanda pot varia considerabil, influențate de:

· Necesitatea serviciilor de pregătire și îmbălsămare

· Alegerea modalității de transport (cea mai eficienta si putin costisitoare fiind prin utilizarea autovehiculelor speciale pentru transportarea persoanelor decedate) și distanța parcursă

· Taxele consulare și alte cheltuieli administrative

5. Informații despre transport și asistență consulară

Planificarea transportului din Irlanda necesită cunoașterea detaliată a opțiunilor de transport și a regulamentelor specifice. Echipa noastră colaborează îndeaproape cu agențiile de transport și oferă sprijin în interacțiunile cu serviciile consulare, asigurând o repatriere eficientă și respectuoasă conform reglementărilor internaționale și irlandeze.

 

Suntem dedicați să vă oferim suportul și îndrumarea necesară în această perioadă de încercare. Gestionăm procesul de repatriere cu cea mai mare grijă și profesionalism, asigurându-vă că persoana dragă vă este returnată cu respectul și demnitatea pe care le merită. Pentru mai multe informații sau pentru a începe procesul de repatriere, vă încurajăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta.

Repatrieri rapide și de încredere din Germania în România. Descoperă cum echipa noastră de la Seraphim Funerare poate facilita acest proces dificil pentru tine și familia ta
Facem posibilă repatrierea eficientă a persoanelor decedate din Italia în România. Află cum putem asigura acest proces delicat cu profesionalism și empatie.”
Cu Seraphim Funerare, repatrierea din Spania în România este simplă și sigură. Descoperă serviciile noastre dedicate pentru a aduce persoanele iubite înapoi acasă.

Flotă dedicată pentru ultimul drum al persoanelor dragi

La Seraphim, recunoaștem importanța ultimului drum al persoanelor dragi. Vehiculele noastre specializate asigură un transport respectuos, echipate cu climatizare modernă și spații interioare proiectate pentru protecție și respectarea integrității decedatului, îndeplinind standarde înalte de calitate.

Recenziile clienților noștri mulțumiți

Ana Maria

Experiența cu Seraphim Funerare a fost remarcabilă. Profesionalismul, promptitudinea și empatia lor în repatrierea fratelui meu din Italia au fost impresionante. Ne-au fost alături într-unul dintre cele mai grele momente. Echipa lor a gestionat fiecare detaliu cu atenție și grija necesară, asigurându-ne că totul decurge conform planului și că ne simțim sprijiniți în fiecare etapă a procesului. Nu pot decât să le mulțumesc din suflet pentru devotamentul lor și pentru modul în care au tratat acest moment delicat cu o atitudine profesionistă și umană în același timp

Iulie 2020

Alexandra Dumitrescu

Seraphim Funerare ne-a ușurat enorm durerea. Repatrierea mamei mele din Spania a fost rapidă, eficientă și tratată cu maximă sensibilitate. Mulțumesc din suflet pentru tot.

August 2021

Ioana Stoica

Echipa Seraphim Funerare merită toate laudele. Au gestionat totul cu mare atenție și profesionalism, ajutându-ne să repatriem pe unchiul meu din Franța. Sunt extrem de recunoscător pentru sprijinul și respectul lor. Comunicarea promptă și transparența în toate etapele procesului ne-au dat încredere că alegerea noastră a fost cea corectă. Într-o perioadă atât de dificilă, ne-au oferit confortul și asigurarea că totul va fi în regulă. Nu pot decât să recomand cu căldură serviciile lor profesionale.

Ianuarie 2024

Elena Gavriluț

Mulțumesc, Seraphim Funerare! Repatrierea soră-mii din Marea Britanie a fost gestionată cu o eficiență și sensibilitate impresionante. Ajutorul vostru a fost neprețuit în aceste momente. Comunicarea excelentă și atenția la detalii au făcut întregul proces să pară mai ușor de gestionat, chiar și în aceste circumstanțe dificile. Ne-ați oferit un sprijin real și ne-am simțit în siguranță știind că sunteți acolo pentru noi. Vă mulțumesc din suflet pentru tot.

Martie 2023

Marius Istrate

În ciuda momentelor grele, Seraphim Funerare a fost alături de noi. Repatrierea bunicii din Olanda a decurs fără probleme, grație profesionalismului și empatiei lor. Vă suntem profund recunoscători.

20 Iulie 2020

Andrei Găldean

Mulțumesc, Seraphim Funerare! Repatrierea soră-mii din Marea Britanie a fost gestionată cu o eficiență și sensibilitate impresionante. Ajutorul vostru a fost neprețuit în aceste momente.

Septembrie 2022

Gligor Ioan

Serviciul oferit de Seraphim Funerare a fost excepțional. Au depășit așteptările noastre în repatrierea rapidă și sensibilă a fratelui meu din Italia. Suportul lor empatic și profesionalismul au fost un far de lumină pentru familia noastră într-un moment atât de întunecat. Le suntem etern recunoscători pentru compasiunea și eficiența cu care au tratat fiecare aspect al procesului.

Mai 2023

today, tomorrow and beyond.

Suntem aici pentru tine în cele mai dificile momente

Când pierzi pe cineva drag într-un alt colț al Europei, Seraphim Funerare este aici pentru a-ți oferi sprijinul și ajutorul de care ai nevoie. Cu profesionalismul și empatia noastră, suntem gata să te ghidăm și să ne asigurăm că persoana iubită este adusă înapoi acasă cu demnitate și respect. Contactează-ne acum pentru a începe procesul de repatriere și lasă-ne să te ajutăm să treci peste această perioadă dificilă.

Suport complet în repatrierea persoanelor dragi

La Seraphim, suntem dedicati să vă ajutăm în repatrierea demnă a persoanelor dragi decedate în străinătate.
Înțelegem provocările acestor momente și ne angajăm să preluăm responsabilitatea tuturor procedurilor necesare, de la formalități legale până la pregătirea documentației. Oferim servicii rapide și eficiente de repatriere, garantând că persoana iubită este adusă acasă respectuos și prompt. Cu Seraphim, veți găsi sprijin real și profesionalism, ușurând povara procesului de repatriere în aceste momente dificile.
Go to top
Open chat
Bună 👋
Cum te putem ajuta?