Repatriere decedați Italia

Oferim servicii complete și compasiune pentru repatrierea demnă și eficientă a celor dragi din Italia. Echipa noastră este alături de dumneavoastră în fiecare etapă a acestui proces dificil.

Pierderea unei persoane dragi este profund dureroasă, iar când aceasta se întâmplă într-o țară cu o bogată moștenire culturală și istorică precum Italia, complexitatea procesului de repatriere poate părea descurajantă.

Echipa noastră, specializată în repatrieri din Italia, este aici pentru a vă oferi suport, expertiză și orientare în fiecare pas al acestui proces dificil. Ne dedicăm să ușurăm această povară pentru dumneavoastră, gestionând toate detaliile necesare, de la documentație la transport, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce este cu adevărat important: comemorarea și respectarea memoriei persoanei iubite.

1. Cum se face repatrierea din Italia

Repatrierea din Italia implică navigarea într-un sistem de reglementări atât locale, cât și internaționale, necesitând coordonare și atenție la detalii:

· Obținerea Certificatului de Deces: Este necesar să obțineți acest document de la autoritățile locale italiene, esențial pentru inițierea procedurilor de repatriere.

· Pregătirea și Îmbălsămarea Corpului: În conformitate cu legile italiene și internaționale, corpul trebuie pregătit corespunzător pentru transport. Aceasta include, atunci când este necesar, îmbălsămarea și utilizarea unui sicriu omologat pentru transport internațional.

· Obținerea Permisului de Transport: Este obligatoriu să obțineți un permis de transport pentru a muta decedatul dincolo de granițele italiene, bazat pe certificatul de deces și documente suplimentare relevante.

2. Acte necesare pentru repatrierea din Italia

Documentația necesară pentru repatriere din Italia include:

· Certificatul de deces emis de autoritățile locale

· Permisul de transport internațional al decedatului

· Certificatul de îmbălsămare, când este cazul

· Raportul poliției sau al autorității competente pentru decesele neașteptate

· Certificatul consular pentru facilitarea procesului de repatriere

3. Costuri pentru repatrierea decedaților din Italia

Costurile de repatriere din Italia pot varia în funcție de:

· Necesitățile de pregătire și îmbălsămare

· Alegerea metodei de transport (cu flote de autovehicule speciale pentru transportul persoanelor decedate) și distanța parcursă

· Taxe consulare și administrative

4. Informații despre transport și asistență consulară

Transportul din Italia necesită o planificare detaliată și cunoașterea opțiunilor disponibile. Colaborăm cu agenții de transport și oferim asistență în interacțiunea cu serviciile consulare pentru a facilita repatrierea conform legilor internaționale și italiene.

Suntem dedicați să vă oferim suportul necesar în această perioadă dificilă. Ne angajăm să gestionăm procesul de repatriere cu maximă grijă și profesionalism, asigurând tratamentul cu respect și demnitate al iubitului dumneavoastră decedat. Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru a iniția procesul de repatriere. Suntem aici pentru a vă ajuta.

Repatrieri rapide și de încredere din Germania în România. Descoperă cum echipa noastră de la Seraphim Funerare poate facilita acest proces dificil pentru tine și familia ta
Oferim repatrieri de încredere din Belgia în România. Descoperă cum putem să te ajutăm să aduci înapoi persoana iubită cu demnitate și respect.
Cu Seraphim Funerare, repatrierea din Spania în România este simplă și sigură. Descoperă serviciile noastre dedicate pentru a aduce persoanele iubite înapoi acasă.

Flotă dedicată pentru ultimul drum al persoanelor dragi

La Seraphim, recunoaștem importanța ultimului drum al persoanelor dragi. Vehiculele noastre specializate asigură un transport respectuos, echipate cu climatizare modernă și spații interioare proiectate pentru protecție și respectarea integrității decedatului, îndeplinind standarde înalte de calitate.

Recenziile clienților noștri mulțumiți

Ana Maria

Experiența cu Seraphim Funerare a fost remarcabilă. Profesionalismul, promptitudinea și empatia lor în repatrierea fratelui meu din Italia au fost impresionante. Ne-au fost alături într-unul dintre cele mai grele momente. Echipa lor a gestionat fiecare detaliu cu atenție și grija necesară, asigurându-ne că totul decurge conform planului și că ne simțim sprijiniți în fiecare etapă a procesului. Nu pot decât să le mulțumesc din suflet pentru devotamentul lor și pentru modul în care au tratat acest moment delicat cu o atitudine profesionistă și umană în același timp

Iulie 2020

Alexandra Dumitrescu

Seraphim Funerare ne-a ușurat enorm durerea. Repatrierea mamei mele din Spania a fost rapidă, eficientă și tratată cu maximă sensibilitate. Mulțumesc din suflet pentru tot.

August 2021

Ioana Stoica

Echipa Seraphim Funerare merită toate laudele. Au gestionat totul cu mare atenție și profesionalism, ajutându-ne să repatriem pe unchiul meu din Franța. Sunt extrem de recunoscător pentru sprijinul și respectul lor. Comunicarea promptă și transparența în toate etapele procesului ne-au dat încredere că alegerea noastră a fost cea corectă. Într-o perioadă atât de dificilă, ne-au oferit confortul și asigurarea că totul va fi în regulă. Nu pot decât să recomand cu căldură serviciile lor profesionale.

Ianuarie 2024

Elena Gavriluț

Mulțumesc, Seraphim Funerare! Repatrierea soră-mii din Marea Britanie a fost gestionată cu o eficiență și sensibilitate impresionante. Ajutorul vostru a fost neprețuit în aceste momente. Comunicarea excelentă și atenția la detalii au făcut întregul proces să pară mai ușor de gestionat, chiar și în aceste circumstanțe dificile. Ne-ați oferit un sprijin real și ne-am simțit în siguranță știind că sunteți acolo pentru noi. Vă mulțumesc din suflet pentru tot.

Martie 2023

Marius Istrate

În ciuda momentelor grele, Seraphim Funerare a fost alături de noi. Repatrierea bunicii din Olanda a decurs fără probleme, grație profesionalismului și empatiei lor. Vă suntem profund recunoscători.

20 Iulie 2020

Andrei Găldean

Mulțumesc, Seraphim Funerare! Repatrierea soră-mii din Marea Britanie a fost gestionată cu o eficiență și sensibilitate impresionante. Ajutorul vostru a fost neprețuit în aceste momente.

Septembrie 2022

Gligor Ioan

Serviciul oferit de Seraphim Funerare a fost excepțional. Au depășit așteptările noastre în repatrierea rapidă și sensibilă a fratelui meu din Italia. Suportul lor empatic și profesionalismul au fost un far de lumină pentru familia noastră într-un moment atât de întunecat. Le suntem etern recunoscători pentru compasiunea și eficiența cu care au tratat fiecare aspect al procesului.

Mai 2023

today, tomorrow and beyond.

Suntem aici pentru tine în cele mai dificile momente

Când pierzi pe cineva drag într-un alt colț al Europei, Seraphim Funerare este aici pentru a-ți oferi sprijinul și ajutorul de care ai nevoie. Cu profesionalismul și empatia noastră, suntem gata să te ghidăm și să ne asigurăm că persoana iubită este adusă înapoi acasă cu demnitate și respect. Contactează-ne acum pentru a începe procesul de repatriere și lasă-ne să te ajutăm să treci peste această perioadă dificilă.

Suport complet în repatrierea persoanelor dragi

La Seraphim, suntem dedicati să vă ajutăm în repatrierea demnă a persoanelor dragi decedate în străinătate.
Înțelegem provocările acestor momente și ne angajăm să preluăm responsabilitatea tuturor procedurilor necesare, de la formalități legale până la pregătirea documentației. Oferim servicii rapide și eficiente de repatriere, garantând că persoana iubită este adusă acasă respectuos și prompt. Cu Seraphim, veți găsi sprijin real și profesionalism, ușurând povara procesului de repatriere în aceste momente dificile.

Prețuri accesibile

Transport în siguranță

Go to top
Open chat
Bună 👋
Cum te putem ajuta?