• Asistență completă pentru repatrierea decedaților din Europa

    Echipa noastră de la Seraphim Funerare este dedicată să ofere asistență completă pentru repatrierea decedaților din întreaga Europă. Cu profesionalism și empatie, ne angajăm să gestionăm toate detaliile necesare pentru a asigura o repatriere respectuoasă și sigură a persoanei dragi pierdute. Contactează-ne pentru sprijin și îndrumare în aceste momente dificile.

Țări de unde repatriem des persoane decedate

Descoperă țările din Europa de unde repatriem frecvent persoane decedate și află cum putem facilita acest proces dificil pentru tine și familia ta.
Repatrieri rapide și de încredere din Germania în România. Descoperă cum echipa noastră de la Seraphim Funerare poate facilita acest proces dificil pentru tine și familia ta
Facem posibilă repatrierea eficientă a persoanelor decedate din Italia în România. Află cum putem asigura acest proces delicat cu profesionalism și empatie.”
Cu Seraphim Funerare, repatrierea din Spania în România este simplă și sigură. Descoperă serviciile noastre dedicate pentru a aduce persoanele iubite înapoi acasă.
Suntem aici pentru a facilita repatrierea persoanelor decedate din Anglia în România. Află cum putem gestiona acest proces cu profesionalism și grijă.
Oferim repatrieri de încredere din Belgia în România. Descoperă cum putem să te ajutăm să aduci înapoi persoana iubită cu demnitate și respect.
Cu experiența noastră, repatrierea din Austria în România este simplă și fără stres. Află cum putem să te sprijinim în această călătorie dificilă.
Cu Seraphim Funerare, repatrierea din Irlanda în România este gestionată cu profesionalism și empatie. Află cum putem să te sprijinim în această călătorie dificilă.
Facem posibilă repatrierea eficientă și rapidă a persoanelor decedate din Danemarca în România. Echipa noastră de la Seraphim Funerare este aici pentru a te ghida prin acest proces dificil.
Suntem aici pentru a facilita repatrierea din Suedia în România. Află cum putem să te ajutăm să aduci înapoi persoana dragă cu profesionalism și empatie.
Oferim repatrieri rapide și fiabile din Cehia în România. Cu Seraphim Funerare, procesul de repatriere este gestionat cu atenție și respect pentru tine și pentru persoana iubită.
Cu Seraphim Funerare, repatrierea din Ungaria în România este simplă și eficientă. Descoperă serviciile noastre specializate și află cum putem să te sprijinim în această perioadă dificilă.

Flotă dedicată pentru ultimul drum al persoanelor dragi

La Seraphim, recunoaștem importanța ultimului drum al persoanelor dragi. Vehiculele noastre specializate asigură un transport respectuos, echipate cu climatizare modernă și spații interioare proiectate pentru protecție și respectarea integrității decedatului, îndeplinind standarde înalte de calitate.

Avantajele Complete ale Serviciilor Noastre de Repatriere Europeană

Specializați în repatrierea decedaților din toată Europa, ne asigurăm că cei dragi sunt aduși înapoi acasă cu demnitate și profesionalism. Fie că este vorba de Germania, Spania, Belgia, sau Italia, ne angajăm să alinăm greutatea acestor momente pentru familii, oferind servicii de repatriere gestionate cu maximă atenție și respect. Prin fiecare beneficiu oferit, ne propunem să ușurăm procesul, permițându-vă să vă concentrați pe cele mai importante aspecte ale comemorării.

Transport funerar rapid

Transport sigur și respectuos pentru ultimul drum.

Obținerea documentației Legale

Asistență completă în formalități legale.

Îmbălsămare profesională

Conservare demnă și atentă a persoanei dragi.
We offer unique opportunities for families to create healing
We ship to all Regions in Mexico, Central America

Sicriu inclus la cerere

Sicrii de calitate, selectate cu grijă pentru dumneavoastră.

Flotă de vehicule moderne

Flotă actualizată pentru transportul cu demnitate.

Consultanță gratuită

Suport și ghidare gratuită în fiecare etapă.

Recenziile clienților noștri mulțumiți

Ana Maria

Experiența cu Seraphim Funerare a fost remarcabilă. Profesionalismul, promptitudinea și empatia lor în repatrierea fratelui meu din Italia au fost impresionante. Ne-au fost alături într-unul dintre cele mai grele momente. Echipa lor a gestionat fiecare detaliu cu atenție și grija necesară, asigurându-ne că totul decurge conform planului și că ne simțim sprijiniți în fiecare etapă a procesului. Nu pot decât să le mulțumesc din suflet pentru devotamentul lor și pentru modul în care au tratat acest moment delicat cu o atitudine profesionistă și umană în același timp

Iulie 2020

Alexandra Dumitrescu

Seraphim Funerare ne-a ușurat enorm durerea. Repatrierea mamei mele din Spania a fost rapidă, eficientă și tratată cu maximă sensibilitate. Mulțumesc din suflet pentru tot.

August 2021

Ioana Stoica

Echipa Seraphim Funerare merită toate laudele. Au gestionat totul cu mare atenție și profesionalism, ajutându-ne să repatriem pe unchiul meu din Franța. Sunt extrem de recunoscător pentru sprijinul și respectul lor. Comunicarea promptă și transparența în toate etapele procesului ne-au dat încredere că alegerea noastră a fost cea corectă. Într-o perioadă atât de dificilă, ne-au oferit confortul și asigurarea că totul va fi în regulă. Nu pot decât să recomand cu căldură serviciile lor profesionale.

Ianuarie 2024

Elena Gavriluț

Mulțumesc, Seraphim Funerare! Repatrierea soră-mii din Marea Britanie a fost gestionată cu o eficiență și sensibilitate impresionante. Ajutorul vostru a fost neprețuit în aceste momente. Comunicarea excelentă și atenția la detalii au făcut întregul proces să pară mai ușor de gestionat, chiar și în aceste circumstanțe dificile. Ne-ați oferit un sprijin real și ne-am simțit în siguranță știind că sunteți acolo pentru noi. Vă mulțumesc din suflet pentru tot.

Martie 2023

Marius Istrate

În ciuda momentelor grele, Seraphim Funerare a fost alături de noi. Repatrierea bunicii din Olanda a decurs fără probleme, grație profesionalismului și empatiei lor. Vă suntem profund recunoscători.

20 Iulie 2020

Andrei Găldean

Mulțumesc, Seraphim Funerare! Repatrierea soră-mii din Marea Britanie a fost gestionată cu o eficiență și sensibilitate impresionante. Ajutorul vostru a fost neprețuit în aceste momente.

Septembrie 2022

Gligor Ioan

Serviciul oferit de Seraphim Funerare a fost excepțional. Au depășit așteptările noastre în repatrierea rapidă și sensibilă a fratelui meu din Italia. Suportul lor empatic și profesionalismul au fost un far de lumină pentru familia noastră într-un moment atât de întunecat. Le suntem etern recunoscători pentru compasiunea și eficiența cu care au tratat fiecare aspect al procesului.

Mai 2023

today, tomorrow and beyond.

Suntem aici pentru tine în cele mai dificile momente

Când pierzi pe cineva drag într-un alt colț al Europei, Seraphim Funerare este aici pentru a-ți oferi sprijinul și ajutorul de care ai nevoie. Cu profesionalismul și empatia noastră, suntem gata să te ghidăm și să ne asigurăm că persoana iubită este adusă înapoi acasă cu demnitate și respect. Contactează-ne acum pentru a începe procesul de repatriere și lasă-ne să te ajutăm să treci peste această perioadă dificilă.
today, tomorrow and beyond.

Servicii de repatriere decedați la nivel european

Explorați rețeaua noastră de trasee de repatriere din România spre Germania, Italia, Spania, Anglia, Belgia, Irlanda, Austria, Danemarca, Suedia, Cehia și Ungaria. Harta interactivă arată rutele optimizate pentru un serviciu de repatriere prompt și atent.
Go to top
Open chat
Bună 👋
Cum te putem ajuta?